URHEILIJATURVAN AVULLA PARANET NOPEAMMIN

Liikkuminen ja urheilu ovat erinomaisen tärkeitä terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Vammoja tai loukkaantumisia ei kuitenkaan aina voi välttää. Tapaturman sattuessa hoitoon pääsyn tulee olla helppoa ja hoidon ensiluokkaista.

LähiTapiola on kehittänyt täysin uuden tyyppisen vakuutustuotteen ja palvelukonseptin, Urheilijaturvan, jossa yhdistyvät:
  • Laaja urheiluvakuutus
  • Lääketieteen ammattilaisen antama terveysneuvonta ja hoitoonohjaus
  • Korvauskäsittely ja suoralaskutus
  • Ensiluokkainen hoito urheiluvammoihin erikoistuneella lääkärillä

LähiTapiolan Urheilijaturva-asiakkaana voit soittaa maksutta LähiTapiola Pirkanmaan terveyspalveluun, jossa terveydenhuollon ammattilaiset tarjoavat apua kun tapaturma on sattunut. Palvelun kautta pääset nopeasti ensiluokkaiseen hoitoon, esimerkiksi Pihlajalinna Koskiklinikalle, lähelle sinua. Kuntoudut nopeammin, kun hoito hoidetaan alusta asti oikein.

Lue lisää: lahitapiola.fi/pirkanmaanterveyspalvelu

Uusi, laajennettu urheiluvakuutus on tarjolla urheilijoille ja urheiluseuroille Pirkanmaan alueella.

Tampereen Pyrinnön kanssa olemme neuvotelleet sopimushinnat kaudelle 2018 – 2019. Vakuutus on määräaikainen lajin lisenssikauden mukaisesti.

Jos et osallistu urheiluliiton tai -seuran järjestämään urheilutoimintaan, otteluun tai kilpailuun, mutta harrastat urheilua oman fyysisen kunnon ylläpitämiseksi, tutustu Kuntoilijaturvaan.

Osta palvelu verkosta.

Lisätietoja:
LähiTapiola Pirkanmaa
puh. 03 3391 1200
lahitapiola.fi/pirkanmaa